Onze klassiekers smaken altijd, maar op een warme zomerdag, gaat er niets boven een heerlijk fris citroentaartje en tijdens de winter verwarmen we ons al eens graag met een stukje chocolade. Verandering van spijs doet eten en daarom zijn we sinds de lente gestart met het concept van seizoensgebak. Zo kunnen we onze klanten verwennen met de smaak, die op dat moment, door de natuur in overvloed wordt aangeboden.

Tijdens de lente passeerden we Frankrijk met onze Jeu de Boules en in de zomer boden we verfrissing tijdens de hittegolf met onze frisse Citrus Delight.
Ondertussen beleven we de laatste uren van onze indian summer en maken we ons klaar voor de herfst. Ditmaal kozen we voor een Charlotte-peren taart, gedoopt met de naam Pera. Deze lekkernij met (lepel)biscuit, choco-perenmousse en gemarineerde peren kan je hier bewonderen.
Vind jij ons nieuw seizoensconcept helemaal de max? laat het ons zeker weten en deel je lekkerste dessertmomentjes met ons op sociale media met de #bakkerijmortierbrasschaat.